• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Καλώς ορίσατε !

Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε πως αν και σε πρώιμα στάδια ακόμα, το θέμα που επιλέξαμε, βρίσκει ανταπόκριση στον κόσμο των bloggers! Ελπίζοντας να μην απογοητεύσουμε το αναγνωστικό κοινό μας ( την ψωνίσαμε από νωρίς….) σας δίνουμε μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Θα θέλαμε μέσα απ’ αυτό το blog να εκφράσουμε την αγάπη, τον σεβασμό, την εκτίμηση, το δέος και την συμπόνια μας σε όλο το ζωϊκό βασίλειο, χωρίς διακρίσεις. Να προσπαθήσουμε μαζί για να κάνουμε την ζωή τους λίγο καλύτερη και το κυριότερο να μάθουμε απ’ αυτά! Έτσι θα βελτιώσουμε και τις δικές μας σχέσεις! Να βάλουμε λίγο συναίσθημα στην καθημερινότητά μας και να αφαιρέσουμε νούμερα, αριθμούς και εξισώσεις!

Ο αρχικός μας σχεδιασμός περιλαμβάνει:

  • Προτάσεις για βιβλία, αξεσουάρ κτλ.
  • Ιστορίες, μύθοι, παραμύθια.
  • Αγγελίες (χάθηκε, βρέθηκε, χαρίζεται, ζευγάρωμα κτλ.)
  • Συμβουλές (πχ. Λερώνει ακόμα μέσα!)
  • Ιατρικά
  • Νέα
  • Κάνε κάτι (πχ για να σταματήσει η κακοποίηση των ζώων στα Τσίρκα)
  • Γίνε χορτοφάγος (με διάφορα άρθρα και συμβουλές)
  • Χιουμοριστικές φωτογραφίες

Ελπίζοντας βέβαια και στην δική σας συμμετοχή, προσδοκούμε να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο, διδακτικό και ενδιαφέρον blog!!!

Σας ευχαριστούμε

Καλή διασκέδαση.

Leodokardos09@gmail.com



8 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Ανώνυμος είπε...

We'll wait. It is very sweet that will show us.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ορίσατε στον κόσμο των blog’s. Από ότι φαντάζομαι η σελίδα σας θα έχει να κάνει με τον όμορφο κόσμο των ζώων. Θα σας περιμένουμε με πολύ χαρά.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και από μένα. Ελπίζω να έχετε και Κτηνιατρικά θέματα. Είμαι κτηνίατρος και αν χρειαστείτε οποιαδήποτε συμβουλή θα είμαι πρόθυμη να σας βοηθήσω.
Με πολύ αγάπη
Ευγενία Κακλαμάνη

ΛΕΩΝ είπε...

Σας ευχαριστούμε για το θερμό σας καλωσόρισμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Να γράψετε κάτι και εναντίων των ανθρωπόμορφων τεράτων που λέγονται κυνηγοί

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας. Είμαστε δύο αδελφάκια. Ο Αντώνης και η Φωτεινή. Αγαπάμε πολύ τα ζωάκια και χαρήκαμε πολύ όταν είδαμε την σελίδα σας, που θα ασχολείται με όλα τα είδη των ζώων. Θα θέλαμε να βάζετε και όμορφες ιστορίες (κάτι σαν παραμύθια ας πούμε). Όπως επίσης και συμβουλές. Εγώ έχω μια γατούλα και η αδελφούλα μου ένα χαμστεράκι.

Καλημέρα σας και πάλι
Αντώνης (13 Ετών)
Φωτεινή (10 Ετών).

ΛΕΩΝ είπε...

Φίλοι και συναγωνιστές!
Ευχαριστούμε για τα θερμά σας λόγια!
Ετοιμάζουμε άρθρο "φωτιά" για τους κυνηγούς!
Αντώνη και Φωτεινή
Ζητήστε ότι συμβουλή θέλετε και αν δεν γνωρίζουμε εμείς θα ψάξουμε να βρούμε...!
Έρχονται και παραμυθάκια...

ΛΕΩΝ είπε...

Αντωνάκη
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Δημοσίευση σχολίου