• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Η Κότα-Μάνα!


Σύμφωνα με πληροφορίες, μια κότα στην Κίνα υιοθέτησε δύο ορφανά σκυλάκια μετά από το θάνατο της μητέρας τους.
Ο ιδιοκτήτης της κότας Fengying Cao, στην πόλη Jiashan, λέει ότι η κότα ήταν η καλύτερη φίλη της μαμάς των κουταβιών. Αλλά η σκυλίτσα δυστυχώς δηλητηριάστηκε μόλις 10 ημέρες μετά την γέννηση των μικρών κουταβιών.
Ο Cao, δήλωσε: "Η κότα και η σκυλίτσα ήταν φίλοι εδώ και δύο χρόνια. Δεν τσακώνονταν ποτέ, μόνο έπαιζαν.

"Νόμιζα ότι τα κουτάβια θα πεθάνουν μετά το θάνατο της μητέρας τους, αλλά το επόμενο πρωί ανακάλυψα ότι τα σκυλάκια έλειπαν.
"Τότε άκουσα την κότα να κακαρίζει στο κοτέτσι. Κοίταξα μέσα και είδα ότι τα κουτάβια ήταν κουρνιασμένα κάτω από την κότα."
Η κότα πλέον μετά την υιοθεσία, αν κάποιος προσπαθήσει να προσεγγίσει τα κουτάβια τα υπερασπίζεται σαν μητέρα και τα αφήνει να φάνε πρώτα σε κάθε γεύμα.
"Μια φορά μάλιστα είδα την κότα να μάχεται εναντίον άλλων κοτών που προσπαθούσαν να φάνε από το φαγητό των κουταβιών», προσθέτει ο Cao.
Οι χωρικοί λένε ότι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί μια κότα είναι τόσο προστατευτική με τα δύο κουτάβια αλλά ο Cao πιστεύει ότι είναι απλώς αυτό που θα έκανε κάθε καλός φίλος ως υποχρέωση σ’ αυτόν που χάθηκε.

Πηγή: ANANOVA

5 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Ελενα καπακιώτου είπε...

απίστευτο!!! κοιτα που μια κότα εγινε θετη μαμα!!!

θα με κανεις τωρα να μην ξαναβάλω κότα στο στόμα μου!!!!

καλη μερα ναχεις

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι και η μάνα της γυναίκας μου να ήταν κότα. Τώρα θα τρώγαμε φρέσκα αυγά. Αν και πιστεύω ότι το δικό μου αυγό θα το κρατούσε μέσα της μέχρι να γίνει κλούβιο για να μου το δώσει…

♥ Palirroia ♥ είπε...

Καταπληκτικό άλλη μια μάνα που δεν κάνει διακρίσεις, όταν δει ότι την έχουν ανάγκη μωρά που όχι μόνο δεν είναι δικά της αλλά δεν ανήκουν καν στη κατηγορία της !!!!!!!!!!!!!!

(το κατηγορία είναι λάθος αλλά δεν μου έρχεται η κατάλληλη λέξη)

korinoskilo είπε...

μεγαλειο !!!!
απλα σκεφτομαι το δεσιμο που ειχε με την μανα σκυλα η κοτα !!!

καλημερες ξανα

ΛΕΩΝ είπε...

@zinaa kapa
Καλώς όρισες! Θα σου πρότεινα να διαβάσεις "ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑΣ " ΚΑΙ "ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩς ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ"(παλιότερες αναρτήσεις μας)
και να το σκεφθείς σοβαρότερα, γιατί πρέπει να σκοτώνουμε για να τρεφόμαστε?
Την καλημέρα μου!

@φίλε ανώνυμε
..................... Καλημέρα σου!

@Palirroia
Και εμείς οι "άνθρωποι" όταν θέλουμε να υποτιμήσουμε κάποιον τον λέμε "κότα"!
Την καλημέρα μου!

@korinoskilo

Είναι πράγματι ασύλληπτο για τα ανθρώπινα δεδομένα! Ιδίως αν έτυχε να δεις τους"ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" του Θεοδωράκη στο MEGA?
Οι "γονείς " παράτησαν στο Αλεξάνδρα το παιδί του που γεννήθηκε με "λυκόστομα" και είπαν στο γιατρό πως αν του κάνεις επέμβαση και φτιάξει, φώναξέ μας να το δούμε και...βλέπουμε!
Είπες κάτι...????

Δημοσίευση σχολίου