• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Σύγχρονος Μόγλης στη Σιβηρία!

Ένα μικρό κορίτσι που ζούσε ανάμεσα σε σκύλους και γάτες ανακαλύφθηκε στην Σιβηρία.

Με την ενσάρκωση της ιστορίας του Μόγλη, του παιδιού που ανατράφηκε στην ζούγκλα
υπάλληλοι της προστασίας παιδιών, οι οποίοι ανακάλυψαν στην Τσίτα της Σιβηρίας ένα πεντάχρονο κορίτσι που ζούσε ανάμεσα σε σκύλους και γάτες, δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά φαινόταν να γνωρίζει την γλώσσα των ζώων.

Το μικρό κορίτσι διέμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα μαζί με τους γονείς και τους παππούδες της, οι οποίοι όμως δεν την φρόντιζαν, δεν της επέτρεπαν να βγαίνει από το σπίτι, ενώ δεν της είχαν μάθει να μιλάει αφού σύμφωνα με τις αρχές προσπαθούσε να επικοινωνήσει με γαβγίσματα.

"Εδώ και περίπου πέντε χρόνια το κορίτσι περιβάλλεται από σκύλους και γάτες και δεν έχει βγει ούτε μία φορά από το σπίτι", ανέφερε σε ανακοίνωση της η αστυνομία της Τσίτα.

"Όταν ανακαλύφθηκε, το κορίτσι αντιμετώπισε τους ανθρώπους όπως ένας μικρός σκύλος, ενώ φαίνεται ότι καταλαβαίνει τα ρωσικά χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει", συμπλήρωνε η ανακοίνωση.

Το πεντάχρονο κορίτσι μένει πλέον σε ίδρυμα όπου της παρέχεται ιατρική και ψυχιατρική βοήθεια.

6 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

korinoskilo είπε...

ωχ τωρα αρχιζουν τα δυσκολα:/

καλημερες

Tyler Durden είπε...

και γιατί παρακαλώ να μην συνέχιζε όπως είχε μάθει;

Miss Pink είπε...

και λέγαμε σε μια άλλη ανάρτηση για το ποιος είναι άξιος να έχει παιδιά και ποιος όχι.. :(

kakos lykos είπε...

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση παιδιού στη Ρωσία που έχει μεγαλώσει με σκύλους,τον Φλεβάρη είχε δει το φως της δημοσιότητας και η υπόθεση ενός τρίχρονου κοριτσιού.

Καλημέρα Λιονταρίνα :)

D.Angel είπε...

Θλιβερό!Ευχομαι να είναι το τελευταίο απάνθρωπο κρούσμα!
Τα φιλιά μου

ΛΕΩΝ είπε...

@korinoskilo
Πράγματι.....μια χαρά ήταν εκεί !!!

@Tyler
Γιατί πως αλλιώς θα δείξουμε πως είμαστε οι "πολιτισμένοι"????????

@Κατερίνα μου, δυστυχώς καθημερινά αποδεικνύεται η αναξιοσύνη μας....!

@Λύκαινα το θυμάμαι...ναι!

@dreamer
Να σου πω την αλήθεια...πιστεύω ότι ήταν πολύ καλύτερα για το παιδάκι....μεγάλωσες με αρχές...κανόνες και προπάντων αγάπη! Αυτά δεν είναι δεδομένα της δικής μας κοινωνίας!!!!!!


Καλημέρα σε όλους!

Δημοσίευση σχολίου