• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Πετάει η Κορίνα? Πετάει!


Εχουμε δει κομμωτήρια, σπα, υψηλή ραπτική, ζαχαροπλαστεία, ακόμη και τόπους ψυχαγωγίας για κατοικίδια, αλλά δεν περιμέναμε να δούμε και αεροπορικές πτήσεις. Ναι, υπάρχει κι αυτό. Πού αλλού; Στην Αμερική. Εδώ και μερικούς μήνες, η αεροπορική εταιρία Pet Airways πετάει μεταφέροντας αποκλειστικά κατοικίδια στον προορισμό τους.

«Πάντα ξέραμε ότι η Zoe ήταν έξυπνη, αλλά μόλις πριν από δύο χρόνια καταλάβαμε ότι ήταν και μια πανέξυπνη επιχειρηματίας», γράφουν για τη σκυλίτσα τους στην ιστοσελίδα της εταιρίας ο Νταν και η Αλίσα, το ζευγάρι που εμπνεύστηκε την πρωτότυπη αυτή ιδέα.

«Με τη Zoe ο σχεδιασμός των διακοπών ήταν πάντοτε λίγο περίπλοκος. Οποτε θέλαμε να πάμε διακοπές, δεν απομακρυνόμασταν πολύ από το σπίτι, γιατί δεν υπήρχε ασφαλής τρόπος να ταξιδέψει άνετα μαζί μας. Και, βέβαια, δεν είναι αποσκευή. Είχαμε συναντήσει πολλούς φίλους και γνωστούς που αισθάνονταν ακριβώς το ίδιο. Αντί λοιπόν να προσπαθήσουμε να πείσουμε τις αεροπορικές εταιρίες να φέρονται καλύτερα στα ζωάκια, δημιουργήσαμε μια αεροπορική εταιρία μόνο για αυτά».

Ετσι γεννήθηκε η Pet Airways. Σε ένα αεροπλανάκι 19 θέσεων, που έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καλύτερων φίλων του ανθρώπου, τα σκυλάκια και τα γατάκια ταξιδεύουν άνετα και γρήγορα.

Η διαδικασία είναι απλή. Οι ιδιοκτήτες των ζώων τους κάνουν check in στο Pet Lounge του αεροδρομίου.

Τα κατοικίδια επιβιβάζονται στο αεροπλάνο και οι αεροσυνοδοί εξασφαλίζουν την άνεση και την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μετά την προσγείωση, τα κατοικίδια πηγαίνουν τουαλέτα και είναι έτοιμα για να τα παραλάβουν οι ιδιοκτήτες τους στο Pet Lounge, ενώ, αν εκείνοι δεν έχουν φτάσει ακόμη, τα κρατούν για τις επόμενες 12 ώρες.

Προς το παρόν εκτελούνται περιορισμένες πτήσεις από και προς τις μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Λος Αντζελες, το Σικάγο, η Νέα Υόρκη, η Ουάσιγκτον και το Ντένβερ. Η πτήση Νέα Υόρκη - Λος Αντζελες για ένα κατοικίδιο κοστίζει 150 δολάρια.

3 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

korinoskilo είπε...

χαχααχαχαχχαχαχαχαχα
αντε ευκαιρια να πεταξει γιατι ειναι το μονο μεσον που δεν εχει δοκιμασει ακομη......
αλλα επιδη ειναι χεστρου δεν ξερω πως θα τις φανει :/

μιλαω σαν να κλεισαμε κιολας εισητηριο:ρρρρρ


φιλια

ΛΕΩΝ είπε...

Φαντάζομαι το Κορινάκι με σακίδιο στη πλάτη!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα
Φιλιάααα!

korinoskilo είπε...

με γυαλια ηλιου και βενταλια :ρρρρ

επισης σαγιοναρα με στραςς επανω :Ρρρ

λολολ
πρεπει να το ζωγραφισουμε αυτο:ρ

Δημοσίευση σχολίου