• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ!


Φόλες…

Δηλητηριασμένα ζώα στους δρόμους…

Καθημερινό πλέον φαινόμενο σε όλη την Ελλάδα…

Κανένας ένοχος.. καμία ποινή.. καμιά αλλαγή…

Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη...

Αλλά τι κάνουμε γι αυτό; ΤΙΠΟΤΑ!! Κανείς δεν βλέπει τίποτα και κανείς δεν ξέρει τίποτα... και το έγκλημα ενάντια στα ζώα συνεχίζεται... ανελέητο.

Η δηλητηρίαση των ζώων είναι παράνομη…

Σύμφωνα με τον Νόμο 1197/1981 «όποιος σκοτώνει, κακοποιεί ή εγκαταλείπει ζώο θα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 6 μήνες ή /και με χρηματική ποινή 300€ μέχρι 1,500€»

Κάθε χρόνο σκυλιά και γάτες πεθαίνουν με φρικτούς πόνους, δηλητηριασμένα. Η δηλητηρίαση των ζώων είναι απάνθρωπη και παράνομη. Παρόλα αυτά συνεχίζεται σε καθημερινή βάση σε ολόκληρη την χώρα.

Οι δηλητηριαστές αδιαφορούν για τον νόμο, τη δημόσια ασφάλεια και για τα ίδια τα ζώα. Αλλά και οι ιδιοκτήτες που εγκαταλείπουν τα ζώα τους ή όσοι αδιαφορούν γι’ αυτή τη βάναυση πράξη είναι συνυπεύθυνοι.

Ο φιλοζωικός σύλλογος Himaira, προωθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Υπουργείο Εσωτερικών (στους Δήμους) και στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης (στην αστυνομία), επιστολή για την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ.

Η πρότασή μας είναι:

Στα καταστήματα που πωλούνται φυτοφάρμακα οι αγοραστές να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση για τον λόγο χρησιμότητας των φυτοφαρμάκων που αγοράζουν.

Να δηλώνουν τα στοιχεία τους, την διεύθυνση κατοικίας τους, το είδος που αγοράζουν και τον σκοπό χρήσης των φυτοφαρμάκων.

Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα μειωθούν τα περιστατικά δηλητηριάσεων στα ζώα.

Μέχρι να μπορέσουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία του κόσμου σχετικά με τις κακοποιήσεις και τις δηλητηριάσεις των ζώων, ας κάνουμε λίγο δυσκολότερη την ζωή σε αυτούς που χωρίς δισταγμό χρησιμοποιούν δηλητήρια ενάντια σε αθώα ζώα.

Υπογράψτε ΟΛΟΙ για να απαγορευτεί η ευρεία πώληση των δηλητηρίων.

Υπογράψτε ΟΛΟΙ για να κάνουμε δύσκολη την ζωή στους δολοφόνους των ζώων.

Υπογράψτε ΟΛΟΙ για το δικαίωμα της ζωής στα ζώα.

Δεν πρέπει να είμαστε άλλο συνένοχοι στο καθημερινό μαρτύριο χιλιάδων ζώων που υποφέρουν και πεθαίνουν από τις φόλες.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Animal Welfare Association “Himaira”

Sign Our Petition

4 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

kakos lykos είπε...

Άντε να δούμε αν θα βγει κανένα αποτέλεσμα.Αλλά και τα δηλητήρια να μην πωλούνται ελεύθερα, βρίσκουν αυτοί άλλους τρόπους για να σκοτώσουν ζώα, η νοσηρή φαντασία που έχουν οι εγκληματικές αυτές φυσιογνωμίες, δεν γνωρίσει όρια.

Καλησπέρα Λιονταρίνα!

D.Angel είπε...

τα συγχαρητήριά μου για την ανάρτηση αυτή!καιρός να ευαισθητοποιηθούμε όλοι!Φιλιά πολλά

korinoskilo είπε...

ειπαμε ΟΧΙ!!!!

φιλι

ΛΕΩΝ είπε...

Είναι απλώς ένας τρόπος να δείξουμε ότι μας ενδιαφέρει...ότι δεν αδιαφορούμε...αυτό πιστεύω εγώ!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Δημοσίευση σχολίου