• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

  Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

 • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

  «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

 • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

  «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

 • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Στο στόχαστρο των οργανώσεων για τα δικαιώματα των ζώων βρίσκεται η Victoria Beckham λόγω της εμμονής της με τις τσάντες από δέρμα κροκόδειλου «Birkin» του Οίκου Hermes.

Η Posh έχει στη συλλογή της πάνω από 100 τέτοιες τσάντες σε όλα τα χρώματα. Η PETA καλεί τη Victoria να σταματήσει να υποστηρίζει τη διάσημη φίρμα, η οποία για να τις κατασκευάσει σκοτώνει χιλιάδες κροκόδειλους κάθε χρόνο.

«Η σκέψη του να εκτρέφεις και να σκοτώνεις κροκόδειλους για μία παλιομοδίτικη, υπερεκτιμημένη τσάντα, πρέπει να κάνει το δέρμα όλων να σηκώνεται», λέει εκπρόσωπος της εν λόγω Οργάνωσης.

«Θα στείλουμε στη Victoria Beckham το video που δείχνει πώς οι αλιγάτορες και οι κροκόδειλοι ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου και πώς τα φίδια καρφώνονται στα δέντρα και τους βγάζουν το δέρμα, ενώ είναι ακόμα ζωντανά», προσθέτει η εκπρόσωπος.

«Αν ο Οίκος Hermes θέλει να είναι ο ηγέτης στη βιομηχανία της μόδας, πρέπει να σταματήσει αυτή τη σφαγή προς όφελος της ματαιοδοξίας και να χρησιμοποιεί ψεύτικο δέρμα κροκοδείλου και φιδιού».

Οι συγκεκριμένες τσάντες είναι τόσο δημοφιλείς, που χιλιάδες γυναίκες είναι χρόνια σε λίστα αναμονής για να αποκτήσουν μία.

4 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

korinoskilo είπε...

ουστ βλαμενες!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ.

Μάτα είπε...

Δυστυχώς όσο και να φωνάζει η ΡΕΤΑ οι Βικτώριες αυτού του κόσμου την έχουν γραμμένη.Κανονικά θα έπρεπε να απγορευθεί η κατασκευή των τσαντών τελείως.

ΛΕΩΝ είπε...

Μωρέ ΟΥΣΤ και ξανά ΟΥΣΤ!
Φιλί Έλενα

Σκρουτζάκο, αυτό ακριβώς...μόνο για επίδειξη!

Μάτα μου, εμ βέβαια αφού υπάρχει πληθυσμός που βλέπει την Κα Μπέκαμ και το συνάφι της....κι στριγγλάει από συγκίνηση...?????

Δημοσίευση σχολίου