• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…


Ο ζωολογικός κήπος του Βερολίνου συμφώνησε να καταβάλει 430.000 ευρώ σε άλλον ζωολογικό κήπο της Γερμανίας για να κρατήσει το διάσημο πολικό αρκουδάκι, τον Κνουτ.

Ο πατέρας του Κνουτ προέρχεται από το ζωολογικό κήπο του Nοϊμίνστερ, ο οποίος διεκδικεί όχι μόνο την νόμιμη ιδιοκτησία του, αλλά και μερίδιο των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων.

Ο ζωολογικός κήπος του Βερολίνου πρόσφερε στο Νοϊμίνστερ 350.000 ευρώ, αλλά η διεύθυνση του τελευταίου ζήτησε 700.000 για να καταλήξει σε συμφωνία.

Τα κατορθώματα του νεογέννητου Κνουτ τον έκαναν διάσημο λίγο μετά τη γέννησή του το 2006.

Μόνο το 2007 ο Κνουτ απέφερε πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ στο Ζωολογικό Κήπο του Βερολίνου από την πώληση εισιτηρίων και προϊόντων αναμνηστικών με την φωτογραφία του.

Ο Ζωολογικός Κήπος του Βερολίνου τώρα πουλάει μια μεγάλη σειρά αναμνηστικών προϊόντων Κνουτ, μεταξύ των οποίων λούτρινα παιχνίδια, παζλ, ακόμα και ring tones για κινητά τηλέφωνα.

Ο Ζωολογικός Κήπος του Νοϊμίνστερ "δάνεισε" τον πατέρα του Κνουτ, Λαρς, στο Βερολίνο για να διασταυρωθεί, το 1999, με την προϋπόθεση ότι το πρώτο πολικό αρκουδάκι που θα γεννιόταν θα επιστρεφόταν αργότερα σε αυτόν.

3 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

kakos lykos είπε...

Επηρεάστηκαν από την ιστορία με την μητέρα των παιδιών του Μ. Τζάκσον και είπαν και αυτοί να ζητήσουν τα χρήματα της αρκούδας για το αρκουδάκι;Κοίτα τρελό χρήμα που παίζει με τις υιοθεσίες ανθρώπων και ζώων.

Καλημέρα Λιονταρίνα :)

korinoskilo είπε...

και γιατι ολο αυτο παρακαλω?!!!


ασχετο ... το μαναμαναααα (διπλα) ειναι απο τα αγαπημενα μου το τραγουδαω πολλες φορες μεσα μου :ρ

ΛΕΩΝ είπε...

Λύκαινα, η ιστορία του Knut είναι τραγική. Έχω κάνει σχετική ανάρτηση παλιότερα!Ελπίζω να έχει καλό τέλος!

Έλενα
Ο Knut έχει πέσει θύμα της δημοσιότητας!
Και μένα μ αρέσει πολύ, όπως και όλο το mupet show βέβαια!

Δημοσίευση σχολίου