• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Αδέσποτα λόγια....!

Αδέσποτα Λόγια

Οι δέκα ευχές ενός σκύλουΟι δέκα ευχές ενός σκύλου

  1. Κάθε στιγμή που με αφήνεις μόνο (ακόμη και για λίγο), είναι δύσκολη για μένα.Σε παρακαλώ να το σκεφτείς αυτό πριν με υιοθετήσεις.
  2. Μην με παραμελείς και μη με τιμωρείς πολύ σκληρά. Εσύ έχεις την δουλειά σου, τα χόμπι σου, τους φίλους σου… εγώ έχω μόνο εσένα.
  3. Σε παρακαλώ να μου δίνεις αρκετό χρόνο για να καταλάβω τι περιμένεις από εμένα.
  4. Πριν με χτυπήσεις πάνω στον θυμό σου, παρακαλώ θυμήσου πως θα μου ήταν εύκολο να δαγκώσω το χέρι, αλλά ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.
  5. Σε παρακαλώ να μου μιλάς συχνά, γιατί ακόμα και αν δεν καταλαβαίνω πάντα τι μου λες, γνωρίζω την φωνή σου και τις αποχρώσεις της πολύ καλά.
  6. Σε παρακαλώ να με αφήνεις που και που να τρέχω στην εξοχή, είναι καλό και για σένα.
  7. Σε παρακαλώ να είσαι γενναιόδωρος με το φαγητό μου. Έχει καλύτερη γεύση όταν μου το προσφέρεις εσύ και είμαι πρόθυμος να δουλέψω σκληρά γι΄αυτό.
  8. Εσύ και κανείς άλλος είσαι το αφεντικό μου. Σε παρακαλώ μην με αναγκάζεις να υπακούω σε ξένους ή να τους αποδεικνύω την εξυπνάδα μου, και μη με ταπεινώνεις μπροστά τους.
  9. Σε παρακαλώ να θυμάσαι πως με τον καιρό εξελίσσομαι σε μια μοναδική προσωπικότητα με τα δικά της χαρακτηριστικά, ελαττώματα και συναισθήματα. Σε παρακαλώ να δεχτείς πως είναι τόσο σημαντικά για μένα, όσο και τα δικά σου για σένα.
  10. Σε παρακαλώ να με φροντίζεις όταν αρρωσταίνω και όταν γεράσω, γιατί και εσύ μια μέρα θα γεράσεις.

3 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

D.Angel είπε...

Υπέροχη ανάρτηση!!!Απίστευτη!Φιλιά πολλά και καλή Κυριακή λιονταράκι!

korinoskilo είπε...

ψυχουλες μου !!!

μας συγχωρουν τα παντα ακομη και οταν δεν τα κανουν ολα αυτα

ΛΕΩΝ είπε...

Επίσης Αγγελική μου, σ ευχαριστώ!

Ανιδιοτελής αγάπη.......!
Φιλί Έλεν

Δημοσίευση σχολίου