• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…


Ο 3χρονος Γερμανικός Ποιμενικός τη γλίτωσε μόλις λίγες ώρες πριν πεθάνει. Το υποσιτισμένο σώμα του δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε το βάρος του κεφαλιού του σκύλου και είχε καταρρεύσει λιπόθυμος μέσα σε λάσπες.

Για τουλάχιστον 5 εβδομάδες το σκυλί αυτό ήταν μόνο, δεμένο σε εξωτερικό χώρο, χωρίς νερό ή τροφή!!! Εφτασε σε σημείο να τρώει πέτρες και χώμα και να πίνει σταγόνες της βροχής!

Κατάφερε να βρει ένα τέλειο σπίτι φιλοξενίας μετά την παραμονή του σε κλινική ώστε να συνεχίσει σωστά η ανάρρωσή του. Τον όνομασαν COURAGE (Κουράγιο) οι άνθρωποι που τον έσωσαν, από το τοπικό φιλοζωϊκό σωματείο Γερμανικών Ποιμενικών στην πόλη Orange.

Πλέον δεν τρώει με σύριγγα αλλά μόνος του, σηκώνεται όρθιος, γαυγίζει και από 13 μόλις κιλά προσπαθεί να φτάσει το φυσιολογικό του βάρος που αγγίζει τα 45 κιλά για αυτή τη ράτσα.

Η ιστορία του άτυχου σκύλου ξεκίνησε στις 7/4 όταν κάποιος τον έλυσε και τον πήρε από το θλιβερό σημείο που τον είχαν δεμένο στο Los Angeles. Η θεραπεία του ως τώρα έχει κοστίσει πάνω από 7000 δολλάρια και όλα μαζεύτηκαν από δωρεές.

Η τοπική οργάνωση αναζητά τον δράστη, τον ιδιοκτήτη αυτού του ζώου και με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αυτός πρέπει να ήταν μια 26χρονη γυναίκα.

Η σύλληψη είναι πολύ πιθανή εφόσον την ανακαλύψουν και θα της αποδοθούν κατηγορίες από τον εισαγγελέα.

Ο Courage απλώς αρνήθηκε να πεθάνει και δεν κοιτά πίσω, παρά μόνο μπροστά!

ΑΠΟ adespoto.gr


1 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ψυχουλα μου!
Αγάπη μου!!!
Ποναει η ψυχη μου βρε Λεο, αληθεια σου λεω, βλεποντας τα

Δημοσίευση σχολίου