• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…


«Γυρίσαμε από διακοπές πριν μια εβδομάδα και βρήκαμε σ’ ένα οικόπεδο στα 500 μέτρα πιο πέρα από το σπίτι ενός "γείτονά" μας, το σκυλί του, δεμένο σε ένα σκοινί μισό μέτρο, μες τον ήλιο, χωρίς νερό, σκελετωμένο, για λόγους προφανείς!

Πάθαμε ΣΟΚ!!!!(Μία σκύλα, δύο ετών το πολύ, ημίαιμο ποιμενικό - που τη μάζεψε, τη ζευγάρωσε με το σκύλο, που ήδη διατηρεί, γέννησε και την ξεφορτώθηκε δεόντως, μετά τον απογαλακτισμό).

Σε άλλους είπε ότι ... του έφυγε και σε άλλους ότι την πήγε σε κάποιον στα Σπάτα. Εννοείται, ότι δεν φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος όταν την είδε ξανά - λυμένη, έξω από την πόρτα του, και έτσι επιστρατεύτηκε το σκουπόξυλο - αυτό το είδαμε με τα μάτια μας.

Επειδή διατηρούμε ήδη αρκετά ζώα μέσα και έξω από το σπίτι μας γι' αυτό και χρειάζεται η σκυλίτσα να δοθεί ΑΜΕΣΑ για υιοθεσία ή φιλοξενία – καθώς έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τη γειτονιά.

Δε θελήσαμε να κάνουμε καταγγελία στην Αστυνομία για να μην μπλέξουμε με αυτόν τον αχρείο - δεν ξέρουμε για τι είναι ικανός ένας τέτοιος άνθρωπος (για να κάνεις καταγγελία πρέπει να δώσεις όνομα, διεύθυνση, κ.λ.π.).

Εδώ και μια εβδομάδα που τη φιλοξενούμε έχει έρθει στα ίσα της. Εμβολιάστηκε, αποπαρασιτώθηκε και θα δοθεί σε όποιον ενδιαφέρεται στειρωμένη.

Είναι πολύ καλή, χαδιάρα, υπάκουη, φιλική με τα άλλα σκυλιά, και είχε επιδείξει εξαιρετική ικανότητά της ως φύλακας όταν έμενε στην αυλή... του πρώην αφεντικού της! Και είναι και μία (υγιέστατη) κουκλάρα.
Όποιος ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει, ή αν ξέρετε κάποιον που θα ήθελε τη Τζίνα (έτσι τη βαφτίσαμε) ας μας τηλεφωνήσει στο 6944830937.

(Ίσως να μην είναι κατάλληλη επιλογή για διαμέρισμα, εκτός αν τη δελεάσετε με απολαυστικές βολτίτσες - είναι απολύτως συνεργάσιμη με το λουράκι)».

0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου