• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…


Την Κυριακή το βράδυ είδα ένα γατάκι με κομμένο πόδι και ουρίτσα, μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να το πιάσω!!!

Πήγαμε στον κτηνίατρο όπου αφαίρεσε χειρουργικά το κομμάτι που είχε σαπίσει, κατάφερε να σώσει 2 δάχτυλα και υπάρχει προοπτική να μπορεί να πατά το ποδαράκι όταν γίνει καλά. Επίσης έγινε και επέμβαση στην ουρίτσα του που είχε κοπεί μέρος της και είχε μολυνθεί.

Η επέμβαση και τα νοσήλεια μέχρι στιγμής φτάνουν τα 150 ευρώ, όμως επειδή το γατάκι είναι πάρα πολύ άγριο και καθόλου συνεργάσιμο δεν μπορώ να το πάρω στην παγίδα στο σπίτι μέχρι να αναρρώσει γιατί θα τραυματιστεί και δεν θα μπορώ να το φροντίσω (πρέπει να του βάζω κάποια αντισηπτικά τοπικά και δεν πιάνεται με τίποτα), έτσι θα ήταν καλό εάν μπορούσα να καλύψω και την νοσηλεία του μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

(Να φανταστείτε ότι όταν πιάστηκε στην παγίδα χτυπιόταν με τόση δύναμη που ξεκόλλησε ένα κομμάτι που είχε σαπίσει από το ποδαράκι του και έπεσε, φοβάμαι εάν το κρατήσω στο σπίτι στην παγίδα ότι μπορεί να τραυματιστεί σοβαρά , μάλιστα πριν από λίγες ώρες στο κτηνιατρείο είχε περάσει το ποδαράκι του μέσα από το κολάρο και χτυπιόταν δυσκολεύοντας ακόμα και τον κτηνίατρο να το πιάσει και να του το ελευθερώσει... )

Όπως αρκετοί διαδικτυακοί φίλοι γνωρίζουν από το καλοκαίρι έχω βρει μια τεράστια αποικία γατών που είχε μεγάλη ανάγκη από φροντίδα. Έχω ξοδέψει όλα μου τα χρήματα εκεί και να είναι καλά και κάποια άνθρωποι (των οποίων δεν έχω ζητήσει την άδεια για να δημοσιοποιήσω τα ονόματα) που βοήθησαν με φάρμακα, τροφές κλπ Επίσης φιλοξενώ μια γάτα με 6 γατάκια ένα εκ των οποίων τυφλό και 1 γατουλη που προσπαθώ να τους βρω εδώ και καιρό σπίτι, εκτός από τις γατούλες τις γειτονιάς και φυσικά τις δικές μου.

Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω οικονομική δυνατότητα να καλύψω τα έξοδα για το γατάκι, έδωσα κάποια από τα χρήματα που είχε προσφέρει φιλόζωος για την διατροφή και κάποια φάρμακα για την αποικία, χωρίς να φτάνουν να καλύψουν όλο το ποσό, αλλά και αυτά τα χρήματα προορίζονταν για τις γατούλες τις γατοαποικίας και πρέπει να τα αντικαταστήσω διαφορετικά δεν θα μπορώ να πάρω ούτε τροφή πόσο μάλλον αντιπαρασιτικά που λόγω του μεγάλου αριθμού των γατών της αποικίας δεν έχω καταφέρει ακόμα να δώσω σε όλες (και είναι μεγάλη ανάγκη να πάρουν τουλάχιστον χάπια για τα ενδοπαράσιτα ειδικά τα μικρά γατάκια)


Σας παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να βοηθήσει με ένα μικρό ποσό ώστε να καλύψω τα έξοδα χειρουργείου και νοσηλείας θα ήταν σωτήριο!!! Εάν δεν μπορείτε οι ίδιοι σας παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα αυτό ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Επίσης εάν κάποιος θέλει να βοηθήσει με την γατοαποικία με τροφές και αντιπαρασιτικά (για ενδοπαράσιτα κ εκτοπαράσιτα ) αμπούλες ή χάπια, αντιβίωση vibramycin και χάπια augmentin θα βοηθήσει πολύ στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης της αποικίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με το τηλ 6948835741 ή με μήνυμα εδώ.

ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ.GR

0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου