• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Προσοχή! Πουλά παράνομα καθαρόαιμα ζώα!


Μια φιλόζωη η Χριστίνα Κ. καταγγέλει μια ξανθιά κυρία που συστήνεται με το όνομα Άννα ή Λίντα από το Κίτσι για παράνομη πώληση καθαρόαιμων ζώων, τα οποία μάλιστα πρώτα αποκτά δήθεν ως άνθρωπος που υιοθετεί από αγγελίες ''χαρίζονται''.

Η Χριστίνα είχε ένα Σπιτζ και ένα ημίαιμο λευκό κουτάβι που της χάρισαν. Επρόκειτο να αναχωρήσει στο εξωτερικό και σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερο για τα ζώα να τα δώσει σε μια άλλη οικογένεια.

Έτσι έβαλε αγγελίες και εμφανίστηκε η ανωτέρω κυρία η οποία ήταν πολύ ενθουσιασμένη και ταυτόχρονα βιαστική.
Την επόμενη μέρα η κυρία είχε δημοσιεύσει τα σκυλάκια σε αγγελίες πώλησης με τιμή 400 ευρώ το ένα! Η Χριστίνα Κ. ωστόσο το είδε μετά από 1.5 μήνα.

Καθώς είχε χάσει το τηλέφωνο της κυρίας δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της , ούτε όμως και εκείνη για να την ενημερώσει για τα ζωάκια που της χάρισε. Οταν κατάφερε να ξαναβρεί το τηλέφωνο της κυρίας δεν απαντούσε. Το έψαξε στο internet μήπως έβρισκε την διεύθυνσή της και τότε έκπληκτη ανακάλυψε τις ΠΟΛΛΕΣ αγγελίες πώλησης από την κυρία!

Η κυρία φαίνεται να πουλά Σπιτζ, Πιτ μπουλ, Τσιουάουα, Πίνσερ, Κανίς! Για να πάρει πίσω τα σκυλάκια φυσικά η Χριστίνα Κ. πέρασε ακόμα μια δύσκολη δοκιμασία. Αφού η κυρία δεν απαντούσε στα τηλέφωνα της, πήραν από άλλο νούμερο με τη βοήθεια φιλόζωης που ασχολείται με υιοθεσίες αδέσποτων και υποκρίθηκαν τους πελάτες, που ενδιαφέρονται να αγοράσουν σκυλάκι ώστε να τους πει τη διεύθυνσή της!

Έτσι η Χριστίνα με τον άντρα της πήγαν στο σπίτι της και πήραν πίσω τα σκυλάκια. Μάλιστα ακουγόντουσαν πολλά ακόμα σκυλάκια να κλαίνε και να γαυγίζουν.

''Φορούσε στο Σπιτζ μάλλινο πουλόβερ,με τον καύσωνα!'', μας λέει η Χριστίνα Κ. Σίγουρα αυτή η γυναίκα δεν είναι καλά στα μυαλά της.

Παρότι η Χριστίνα ενημέρωσε τη Φιλοζωϊκή και την Αστυνομία, η απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, αντί να επέμβουν με εισαγγελέα όπως οφείλουν!


Έτσι η Χριστίνα Κ. προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία στο ΣΔΟΕ αλλά κάνει έκκληση σε όποιον χαρίζει καθαρόαιμο ζωάκι να προσέχει ιδιαίτερα αυτή τη κυρία.

Μάλιστα η κυρία της έστειλε και απειλητικό μήνυμα ότι θα της κάνει μήνυση για απάτη! Αφού λέει της χάρισε τα σκυλιά μπορεί εκείνη να τα κάνει ό,τι θέλει απο κει και πέρα, ακόμα και να τα πουλήσει! Της είπε μάλιστα ότι έχει 12 ώρες να της επιστρέψει τα σκυλιά που της...έκλεψε!!! Η Χριστίνα Κ. βέβαια λέει ότι της είπε με πολύ ήρεμο τρόπο ότι τα θέλει πίσω για να τα δώσει σε φιλόζωο και εκείνη της τα δωσε.

Τα σκυλάκια της σήμερα έχουν προβλήματα συμπεριφοράς, κυρίως αδικαιολόγητο φόβο ενώ το κουτάβι δεν είχε κάνει τα εμβόλια του παρότι έπρεπε ήδη απ όταν το πήρε στα χέρια της η κυρία.

Τα σκυλάκια αυτά δεν είναι τα μόνα που πουλάει η κυρία φυσικά! Ψάχνοντας το τηλέφωνο της στο διαδίκτυο βρήκαμε πολλές αγγελίες πώλησης! Σε κάποιες αγγελίες διαφημίζει και το Διαβατήριο που έχουν
τα κουτάβια. Παράνομο εμπόριο καθαρόαιμων ζώων. Πόσο αθώο θεωρείτε λοιπόν να αγοράζετε ένα καθαρόαιμο σκυλάκι για το σαλόνι σας από τέτοιες αγγελίες?


Θυμίζουμε ότι υπάρχουν εκτροφείς για υγιή σκυλιά και νόμιμες αγορές.

Η διεύθυνση και τα τηλέφωνα αυτής της παράνομης εμπόρισσας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε μπορεί και θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον της. Επικοινωνήστε με το info@strayshelp.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Μερικές από τις αγγελίες της κυρίας:

koutabakia 2 mhnon yorki gold nanakia enos kilou me passport.450 ekasto.69508936**


28-8-2010
pomeranian spitz kouklitsa 3 mhnon asprh .300 eyro
Επικοινωνία:
dogs like dolls
69508936**
eMail: dogandpa***

25-8-2010
spitz germanias aspro katharoaimo arseniko 5,5 kila me passport,250 eyro


25-8-2010
pomeranian spitz mia kouklitsa 3 mhnon asprh mikro megethos.300 eyro.

25-8-2010
yorki koutabakia enos kilou gold nanakia me passport .450 ekasto.


20-8-2010
me lene spitz eimai 7 mhnon katharoaimos kouklos aspros 5,6 kila,me passport and microchip.300 eyro

strayshelp.gr

0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου