• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Παραλίγο να μείνει χωρίς σαγόνι


«Πριν από αρκετούς μήνες βρήκα το σκυλί της φωτογραφίας μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το μετέφερα στον γιατρό και εκείνος διαπίστωσε πως το ζώο είχε κακοποιηθεί καιρό πριν. Κάποιος "συνάνθρωπος" μας είχε τοποθετήσει στην κάτω σιαγόνα του ζώου ένα λαστιχάκι. Το λαστιχάκι έκοψε το χείλος του και του δημιούργησε μία τεράστια πληγή. Το σκυλί κινδύνευε να χάσει το σαγόνι του από σηψαιμία.

Η πληγή επουλώθηκε, ο πόνος πέρασε, το ερώτημα παραμένει. Γιατί;
Η πληγή επουλώθηκε, ο πόνος πέρασε, το ερώτημα παραμένει. Γιατί;
Το ταλαίπωρο ζώο κάθισε ήσυχα και, χωρίς να αντιδράσει, άφησε τον γιατρό να του αφαιρέσει το λάστιχο και να του περιποιηθεί την πληγή. Έτσι και έγινε.

Η αντιβίωση, το φαγητό και τα χάδια μεταμόρφωσαν αυτό το θλιμμένο, πονεμένο ζώο σε έναν χαρούμενο σκύλο. Είναι υπάκουος, τρυφερός, καλόβολος και αγαπά πολύ τους ανθρώπους.

Χαρίζω αυτό το ιδιαίτερο σκυλί, αυστηρά σε φίλο των σκυλιών και μέσα στην Αθήνα. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και εμβολιασμένος.

Ο λόγος που τον χαρίζω είναι γιατί, αν τον κρατήσω, δεν θα μπορώ να βοηθώ τα άλλα αδέσποτα που έχουν την ανάγκη μου. Η ηλικία του δεν ξεπερνά τα δύο έτη. Αν ενδιαφέρεστε, καλέστε στο τηλέφωνο: 6973005578».
ΑΠΟ ΖΟΥΓΚΛΑ

Ρε παιδιά, κάθε πρωί που ψάχνω για ειδήσεις και νέα με πιάνει πονοκέφαλος, θυμός,οργή, εμετός και αηδία με όλα αυτά...... . Κάποιες φορές νομίζω πως δεν έχει νόημα γιατί όλοι εσείς που τα διαβάζετε είστε ήδη άνθρωποι συνειδητοποιημένοι και φιλόζωοι κι απλώς καθημερινά διαπιστώνουμε όλοι μαζί πως δεν υπάρχει τελικά πάτος στην "ανθρώπινη" βλακεία και κακία....! Μόνο για το κακό η φαντασία όλων αυτών οργιάζει....!
Δεν ξέρω, μήπως επι ματαίω τελικά όλη η "ενημέρωση"???




2 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

OXΙά είπε...

Επί ματαίω; Μη σε ξανακούσω να λες τέτοια. Και για να σου φτιάξω τη μέρα σου φέρνω είδηση καλή: Προχθές κυνηγός "έφαγε" άλλον κυνηγό. Χαμογέλα!

ΛΕΩΝ είπε...

Καλησπέρες ΟΧΙΑ!

Δημοσίευση σχολίου