• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Μοντέλο – χασάπης πετσοκόβει ζωάκια


Φωτιές άναψε το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο εξωτερικό και περιλαμβάνει φωτογραφίες της καλλονής Diana Kobzanova να πετσοκόβει γουρούνια και κότες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Metro, φιλοζωική οργάνωση PETA καταδίκασε το ημερολόγιο και στόλισε την Τσέχα καλλονή με σχόλια που μόνο κολακευτικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

«Μόνο κάποιος ψυχοπαθής θεωρεί αισθησιακή την εικόνα μιας γυναίκας να πετσοκόβει με πρωτοφανή βιαιότητα φοβισμένα ζωάκια», δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Σε μια από τις φωτογραφίες του ημερολογίου η Diana Kobzanova, πρώην miss Τσεχία, φορά ψηλοτάκουνες γόβες και κρατά ένα τσεκούρι πάνω από το κεφάλι ενός γουρουνιού.

Απαντώντας στους επικριτές που υποστηρίζουν ότι το ημερολόγιο προωθεί την κακοποίηση των ζώων, το 27χρονο μοντέλο επισήμανε ότι τα ζώα που χρησιμοποιήθηκαν είναι ψεύτικα και ειδικά φτιαγμένα για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Παράλληλα τόνισε ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις θα δοθούν σε οργάνωση που εκπαιδεύει σκύλους – οδηγούς για τυφλούς και άτομα με αναπηρίες.

Σημειώνεται πως την ίδια ώρα έντονη κριτική δέχεται και η PETA, καθώς πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η φιλοζωική οργάνωση έχει πλουτίσει από τις χορηγίες και τις δωρεές πολιτών και διασήμων, ενώ την ίδια ώρα αφήνει τα ζώα που υποτίθεται ότι περιθάλπτει να πεθαίνουν της πείνας.

0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου