• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Η Target(Στόχος) κατάφερε να επιζήσει από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, έωσε τη ζωή πολλών στρατιωτών και φιλοξενήθηκε ακόμα και στην εκπομπή της Όπρα. Τελικά βρήκε τον θάνατο σε..καταφύγιο αδέσποτων, κατά λάθος!!!

Ένας υπάλληλος σε καταφύγιο ζώων στην Αριζόνα θανάτωσε το ημίαιμο ποιμενικό κατά λάθος. Από σήμερα, του έδωσαν..άδεια και δεν δουλεύει πια στο καταφύγιο.
Ο διευθυντής του κέντρου φροντίδας και ελέγχου ζώων είπε: Υπάρχουν αυστηρές διαδικασίες όταν ένα ζώο πρέπει να θανατωθεί. Σύμφωνα με την ως τώρα έρευνα μας, ο υπάλληλος δεν τήρησε αυτές τις διαδικασίες.
Ο στρατιώτης Terry Young, ο ιδιοκτήτης της σκυλίσας, δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη αυτό.
Τον Φεβρουάριο η Target μαζί με δύο ακόμα σκυλιά έπεσε θύμα μιας έκρηξης από έναν τρομοκράτη ζωσμένο με εκρητκικά. Το ένα σκυλί σκοτώθηκε και η Target μαζί με τον Rufus έζησαν. Τα τραύματά τους φροντίστηκαν από γιατρούς του στρατού σαν να ήταν άνθρωποι και σώθηκαν και οι 2 τους.
Τον Σεπτέμβριο η Target παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Oprah Winfret σε ένα αφιέρωμα για τα έξυπνα ζώα.
Την Παρασκευή που μας πέρασε η σκυλίτσα το σκασε από την πίσω αυλή του σπιτιού της. Ο ιδιοκτήτης της κόλλησε αφίσες και ανακοίνωσε την απώλεια από τηλεοπτικούς σταθμούς. Ένας γείτονας που βρήκε τη σκυλίτσα, ειδοποίησε το τοπικό καταφύγιο για να την περισυλλέξουν. Το ζώο δεν είχε ούτε microchip, ούτε ταυτότητα επάνω του, δυστυχώς.



Ο ιδιοκτήτης είδε τη φωτογραφία της σκυλίτσας στο site του καταφυγίου, στην κατηγορία ΧΑΘΗΚΑΝ-ΒΡΕΘΗΚΑΝ όμως όταν πήγε την Δευτέρα για να την αναζητήσει ήταν ήδη αργά. Το πρωϊ της ίδιας μέρας, είχε θανατωθεί.
Ο ιδιοκτήτης πήρε την αποτεφρωμένη σκυλίτσα του πίσω και δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει στον 4χρονο γιο του τι συνέβη.

ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ

0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου