• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

  Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

 • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

  «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

 • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

  «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

 • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…


Όλοι έχετε στο μυαλό σας τα Ροτβάιλερ ως τα τεράστια σκυλιά -φύλακες. Κάποιοι πιστεύετε ότι είναι και επικίνδυνα, αφού μερικοί ανεύθυνοι ιδιοκτήτες τα εκπαιδεύουν να επιτίθενται και ξεφεύγουν από τον έλεγχό τους. Όσοι όμως έχουν Ροτβάιλερ και τα έχουν αγαπήσει, γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι τόσο τρυφερά όσο και ρωμαλέα.
Ένας τέτοιος σκύλος Ροτβάιλερ έχει γίνει θετή... μαμά για όλα τα ορφανά κουνελάκια και πουλάκια. Κάποιες φορές, έχει φροντίσει και γατάκια!
Το 6 ετών Ροτβάιλερ που ανήκει στην Αγγλίδα Amanda Collins εκδήλωσε για πρώτη φορά τα...τρυφερά αισθήματά του για άλλα ζώα όταν πήραν στο σπίτι ένα κουνέλι, που κάποιος εγκατέλειψε.

Ο Dave προχώρησε προς το μέρος του και άρχισε να τον γλύφει και να τον καθαρίζει!Δέθηκαν αμέσως και από τότε κοιμούνται μαζί ενώ μοιράζονται και το φαγητό του σκύλου!


Η 25χρονη ιδιοκτήτριά του, έχει pet shop και κατά καιρούς πηγαίνει στο σπίτι εγκαταλελειμμένα ζώα που έχουν ανάγκη από ζεστασιά.


Όταν πήγε 2 παπάκια στο σπίτι, ο σκύλος έκανε ό,τι είχε κάνει με το κουνέλι. Τα έγλυψε και τα φρόντισε!


Μέχρι σήμερα, ο Dave έχει βοηθήσει στην ανατροφή τους 4 πάπιες, 3 χήνες, 5 κουνέλια, 13 γατάκια και 5 κουτάβια, αλλά και πολλά κοτοπουλάκια.


Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του, αυτό εξηγείται επειδή ο ίδιος ο σκύλος είχε μια τραυματική εμπειρία όσο ήταν μικρός. Ο πρώτος του ιδιοκτήτης βλέπετε του έκοψε την ουρά με ένα τσεκούρι. Παρόλαυτα έμεινε πολύ καλός χαρακτήρας και ψηφίστηκε από 265000 άτομα ως ο πιο τρυφερός σκύλος.


Ωστόσο δεν λείπουν αυτοί που τον φοβούνται. Τον βλέπουν στη βόλτα και αλλάζουν πεζοδρόμιο! Τα Ροτβάιλερ δεν είναι κακά. Μπορούν να γίνουν πολύ τρυφερά και υπάκουα, αρκεί ο ιδιοκτήτης τους να τα προσέχει και να τα εκπαιδεύσει σωστά. Ο Dave είναι το τέλειο παράδειγμα, λέει η Collins.
ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ

0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου