• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Βοηθήστε την Νεφέλη!


Η μικρή «Νεφέλη» βρέθηκε στις 14 Οκτωβρίου στην Άσσο Κεφαλονιάς, από κατοίκους του νησιού. Εκτός από την φροντίδα τους, της έδωσαν και το όνομά της, και εδώ και 10 ημέρες βρίσκεται στο Κέντρο Περίθαλψης Μεσογειακής Φώκιας της MOm στην Αλόννησο.

Το εντατικό πρόγραμμα περίθαλψης και θεραπείας της νεογέννητης, ορφανής φώκιας γίνεται σε συνεργασία με την Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και από τις πρώτες κιόλας ημέρες φάνηκε ότι η Νεφέλη είναι αρκετά δραστήρια και ζωηρή.

Έκανε πολύ γρήγορα το πρώτο της μπάνιο στην πισίνα χωρίς την βοήθεια των νοσηλευτών, ένα ρεκόρ που μέχρι σήμερα είχε μόνο η Άρτεμης και τρέφεται με 5 γεύματα ψαροπολτού, ενώ έχει ξεκινήσει τις βιταμίνες και το λάδι σολομού.

Το πρόγραμμα περίθαλψης της Νεφέλης, αν όλα πάνε καλά, θα διαρκέσει 5 μήνες, με ατελείωτες ώρες φροντίδας, ταΐσματος και εξετάσεων από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της MOm και τους εθελοντές που θα συμμετέχουν.


Υιοθετήστε τη Νεφέλη

Η προσπάθεια περίθαλψης και επανένταξης της Νεφέλης στο φυσικό της περιβάλλον χρειάζεται την οικονομική υποστήριξη και συμβολή όλων μας.

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να υιοθετήσετε συμβολικά την Νεφέλη προσφέροντας 100€ το χρόνο.

Στη συνέχεια θα λαμβάνετε μια φωτογραφία της σε μέγεθος Α4, πιστοποιητικό υιοθεσίας της Νεφέλης, DVD με μοναδικά πλάνα και τα νέα της MOm μέσα από το "Θαλασσινές Ιστορίες".

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.


0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου