• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…


Για άλλη μια φορά οι Έλληνες έδειξαν τα «φιλόζωα» συναισθήματά τους. Σύμφωνα με άρθρο της telegraph.co.uk η νεαρή Βρετανίδα Laura Hughes βρέθηκε σε καταιγίδα με το σκάφος της κοντά στα τουρκικά παράλια. Κατά τη διάρκεια της καταιγίδας ένα σκοινί κατέστρεψε την προπέλα του σκάφους αφήνοντάς το ακυβέρνητο. Φοβούμενη πως μπορεί να συγκρουστεί με άλλο πλοίο και ενώ βρισκόταν 3 μίλια ανοιχτά της Ρόδου έστειλε σήμα κινδύνου με τον ασύρματο του πλοίου. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η βοήθεια που εμφανίστηκε ήταν άχρηστη καθώς το πλήρωμα ενός ελληνικού καϊκιού της ζήτησε 10.000 ευρώ για να τη ρυμουλκήσει, και τα οποία φυσικά εκείνη δεν είχε.

Έτσι, φορώντας ένα σωσίβιο η 28χρονη Βρετανίδα πήδηξε στη θάλασσα έχοντας στο κεφάλι της ένα κασόνι με 9 μωρά ροτβάιλερ.

Σύμφωνα με την ίδια, κρατούσε με το ένα χέρι της το κασόνι και με το άλλο κολυμπούσε στα ταραγμένα νερά. Μαζί της πήδηξαν και τα δύο ενήλικα ροτβάιλερ και όλοι μαζί κολύμπησαν έως την παραλία στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο.

Εκεί τους φρόντισαν Γερμανοί τουρίστες οι οποίοι φώναξαν τις αρχές. Η σωτήρας των κουταβιών έμεινε το βράδυ σε ξενοδοχείο ενώ η οικογένεια των ροτβάιλερ - χωρίς απώλειες - φιλοξενήθηκε το βράδυ στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Την επόμενη μέρα Έλληνες ψαράδες περισυνέλεξαν το σκάφος της 28χρονης από μια αμμουδιά στην οποία και είχε ξωκείλει.


Ο "ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ" είναι μάλλον....διακοπές!

2 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

kakos lykos είπε...

Ο Ξένιος Δίας βρίσκεται μόνο στα τουριστικά φυλλάδια, στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο ο αφιλόξενος Έλληνας που σκέπτεται μόνο την τσέπη του.
Αν δεν είχαμε τον αρχαίο πολιτισμό μας σιγά μην είχαμε τουρισμό,και αν πούμε πως έρχονται και για την θάλασσά μας... υπάρχουν κι άλλα κράτη στην λεκάνη της Μεσογείου που μπορούν να προσφέρουν τις παραλίες τους για τουριστικούς προορισμούς.
Αν συνεχίσουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο, σύντομα μας βλέπω αντί ευρώ να μαζεύουμε μούντζες.Είμαστε κάφροι.

Καλό βράδυ και καλό μήνα Λιονταρίνα!

ΛΕΩΝ είπε...

Κάφροι δεν θα πει τίποτα Λύκαινα!
Καλό μήνα και καλημέρα !

Δημοσίευση σχολίου