• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Η πρώτη ανταπόκριση από τη Ρόδο.

Περίπου 250-300 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο, με πολλά σκυλάκια, φυλλάδια και αφίσες. Όλοι σε πλήρη συντονισμό μαζί με δημοσιογράφους από κανάλια και εφημερίδες που ήρθαν για να στηρίξουν την προσπάθεια μας!

(Γιάννενα)

Στήσαμε κεράκια σε σχήμα STOP αλλά και STOP POISONING. Ο αέρας δεν μας επέτρεψε να τα ανάψουμε αλλά μια παρέα νέων παιδιών κατάφερε σε μια γωνιά να ανάψει το STOP και έκατσαν τριγύρω για να μην σβήσουν!

Πολλοί φιλόζωοι Ροδίτες αλλά και τουρίστες από Αγγλία, Δανία και Γερμανία συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο όπου για 1 ώρα δώσαμε το παρόν.Άλλοι με μπλουζάκια, άλλοι με πόστερ, άλλοι με φυλλάδια, άλλοι με φαναράκια. Όλοι για ένα κοινό μήνυμα.

Και ναι ο Δήμαρχος ήταν εκεί, σε μια γωνίτσα, με τους συνοδούς του, να κοιτά από μακριά το τι κάνουμε...Δεν ήρθε να μάθει, αν και ήξερε φαντάζομαι!

Την Δευτέρα θα του επιδοθεί η επιστολή την οποία υπέγραψαν όλοι σχεδόν οι παρευρισκόμενοι.

Στη λήξη κρατήσαμε 1 λεπτού σιγή για όλα τα ζώα που χάθηκαν άδικα από τις φόλες.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΤΡΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ, ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ..

ΤΟΣΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ....

Από την Αθήνα, η συμμετοχή ήταν περίπου 150 άτομα, μαζί με εκπροσώπους του ΠΟΦΥΖΩ, της Ζωοφιλικής Ηλιούπολης, των ΕΦΤΑΨΥΧΩΝ, της SAPT κ.α. Ευχαριστούμε πολύ!!!

Ευχαριστούμε κάθε έναν από σας ξεχωριστά, κάθε σωματείο, κάθε εθελοντή...Τη Ρίτσα ιδιαίτερα για την ιδέα κ το adespoto.gr για όλη τη βοήθεια στο υλικό.


Κλειάννα Μαλαματίνα
strayshelp.gr

Περιμένουμε τα νέα σας και τις φωτογραφίες από την περιοχή σας στο info@strayshelp.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. !

Ελάτε στο facebook μας να δείτε όλες τις φωτογραφίες!

(Πειραιάς)

(Σητεία, Κρήτη)

(Γέρακας)

(Ναύπλιο)

(Χολαργός)

(Αθήνα)

(Γιάννενα)


ΑΠΟ STRAYHELP.GR




0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου