• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Ολική επαναφορά…


Ο 52χρονος Ravila Hairova, όταν αποφάσισε να μετακομίσει από το Gulistan του Ουζμπεκιστάν, σκέφτηκε να αφήσει τον γκρίζο γάτο του, Karim, στους γείτονές του.

Έτσι, λοιπόν, τους άφησε την αγαπημένη του καρέκλα, το μαξιλάρι και το μπολ που έτρωγε, ώστε να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

Όμως, ο Karim δεν μπορούσε να ζήσει μακριά από το αφεντικό του και αποφάσισε να πάει να τον βρει.

Μετά από δύο χρόνια, ο Ravila βρήκε τον Karim λερωμένο και πεινασμένο στο κατώφλι του νέου του σπιτιού, στο Liska της Ρωσίας!

«Ήξερα ότι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γειτόνων μου. Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή μας, ήταν πολύ λυπημένος, αλλά ποτέ δεν άκουσα τίποτα άλλο γι ‘αυτόν », είπε.

«Μία μέρα γύρισα σπίτι από τη δουλειά και είδα μία γάτα που φαινόταν να με περιμένει. Όταν την πλησίασα, είδα ότι ήταν ο Karim – λεπτός και σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά ήταν αυτός.»

«Είναι πολύ χαρούμενος που είμαστε και πάλι μαζί. Δεν έχω ιδέα για το πώς μας βρήκε, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανε.»

0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου