• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…


Οι αστυνομικοί δεν αποκάλυψαν δημόσια την ταυτότητά της.

Η αστυνομία της Βοσνίας εντόπισε σήμερα Παρασκευή την ανήλικη που φαίνεται στο βίντεο που έχει κάνει το γύρο του κόσμου να πετά 6 νεογέννητα κουτάβια σε ποτάμι.

Η έφηβη κατάγεται από τη Βοσνία και ζει σε μια κεντρική πόλη της Βοσνίας που λέγεται Bugojno.

Οι αστυνομικοί δεν αποκάλυψαν δημόσια την ταυτότητά της.

Σύμφωνα με το νόμο στη Βοσνία όποιος σκοτώνει ή κακοποιεί ζώα τιμωρείται μόνο με πρόστιμο, που κυμαίνεται από 15 έως 5.000 ευρώ.

Αν το κορίτσι αυτό τελικώς καταδικαστεί και πληρώσει πρόστιμο, θα είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται αυτό στη Βοσνία! Τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η γιαγιά του κοριτσιού έδωσε την..εντολή να πετάξει τα μόλις 3 ημερών κουτάβια στο ποτάμι. Το κορίτσι πίστεψε ότι το να τα πετάξει στο ποτάμι ήταν η πιο καλή κίνηση για να τα ξεφορτωθεί.

Το βίντεο μπορείτε να δείτε στο adespoto.tv ενώ αρχικά εμφανίστηκε στο youtube απ όπου και τελικά απαγορεύτηκε η μετάδοσή του.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στα προηγούμενα άρθρα του adespoto.gr η οργάνωση PETA προσέφερε αμοιβή 2.000 δολλαρίων σε όποιον γνώριζε ποιά είναι αυτή η κοπέλα καθώς και ο σκηνοθέτης Michael Bay, ο οποίος προσέφερε 50.000 δολλάρια.

Την Πέμπτη κυκλοφόρησε στο you tube ένα βίντεο με την υποτιθέμενη γραπτή απολογία της νεαρής, που έλεγε ότι ονομάζεται Katja Puschnik. Ισχυρίστηκε ότι ήταν άρρωστα, με παράσιτα από τη μητέρα τους αλλά ίσως να είναι και ψεύτικο.

Πάντως η νεαρή δεν πρόκειται να φυλακιστεί καθώς δεν προβλέπει κάτι τέτοιο ο νόμος στη Βοσνία.

ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ.GR

0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου