• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Χωρίς άλλα λόγια παραθέτω το mail που στείλαμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δίωξης Ηλέκτρονικού Εγκλήματος. Το βίντεο είναι πολύ σκληρό.
Παρακαλώ βάλτε προτεραιότητα στην αποστολή mail σε αυτή την διεύθυνση με το κείμενο που ακολουθεί ή οποιοδήποτε δικό σας.

(Το link κατήγγειλε η Αγγελική Καψάλη στην Συντονιστική Επιτροπή Φιλοζωικών)

Προς:

Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Λ. Αλεξάνδρας 173 Τ.Κ. 115 22 Αθήνα
Fax: 210 6476462
Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000
e-mail: ccu@ath.forthnet.gr


"Στο link που ακολουθεί θα δείτε ψυχάκηδες που δολοφονούν έναν σκύλο χτυπώντας τον με φτυάρι. Αυτός είναι ο κόσμος μας. Μάλιστα, απορίας άξιον είναι πως γίνεται και poll στην ίδια διεύθυνση για το πόσο αστείο είναι το βίντεο. Δείτε τα αποτελέσματα μόνοι σας. Παρακαλώ να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες. Τέτοιες πράξεις πρέπει να ερευνούνται ενδελεχώς.


http://webwar3.gr/index.php/topic,14233.0.html


Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι η κακοποίηση ζώων δεν είναι απλά το αποτέλεσμα μιας ρωγμής στην προσωπικότητα ενός ατόμου, αλλά και σύμπτωμα μιας βαθιά διαταραγμένης οικογένειας.

Η σκληρότητα απέναντι στα ζώα είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Είναι επίσης ένα σύμπτωμα διαταραγμένης προσωπικότητας ή οικογενειακού περιβάλλοντος, και αποτελεί προάγγελο και άλλης προβληματικής ή εγκληματικής συμπεριφοράς. Όλο και αυξανόμενος αριθμός δικαστικών αναγνωρίζει ότι η έγκαιρη παρέμβαση μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική στην αντιμετώπιση τέτοιων και αργότερα άλλων εγκλημάτων.
Οι περιπτώσεις σοβαρής ή επαναλαμβανόμενης βίας κατά των ζώων απαιτούν παραδειγματική τιμωρία, καθώς επίσης και ψυχιατρική θεραπεία του δράστη. (Ιδανικά τέτοια θεραπεία πρέπει να γίνει σε ολόκληρη την οικογένεια)

Θα κλείσω με μια αγαπημένη και περιεκτικότατη φράση της Μάργκαρετ Ρήντ: Ένα από τα πιό επικίνδυνα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε ένα παιδί είναι να βασανίσει και να σκοτώσει ένα ζώο και να μείνει ατιμώρητο..."



Διαβάστε για τη σχέση μεταξύ βίας απέναντι στα ζώα και βίας απέναντι στον άνθρωπο.

Το βίντεο αυτό έγινε γνωστό στο μπλογκ μας από την dream Angel

3 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

D.Angel είπε...

Το έκανα είδη!
Σ ευχαριστώ πολύ λιονταράκι μου!
Το κτήνος εμφανίστηκε στο blog μου
και σχολίασε!Πέρασε να δεις!

http://dreamer-angela.blogspot.com/search?updated-max=2010-12-11T17%3A02%3A00%2B02%3A00&max-results=1

Λες να αρχίζει το πάρτι;
Θα δείξει
Φιλιά πολλά

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Το εκανα ηδη αλλα θα το ξανακανω...

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Εστειλα

Δημοσίευση σχολίου