• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Βoήθεια στον Μικρούλη..

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΖΕΙ ΜΟΝΟΣ Σ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ Κ ΓΙ ΑΥΤΟΝ!!!!!!!


Ημουν διακοπές στο Αιτωλικό και βρήκαμε αυτό το σκυλάκο κακοποιημένο,σε κώμα σχεδόν,με μιά τρύπα τεράστια στο κεφάλι του έλειπε και οστό και ειχε τραύματα παντού.

Τον βρήκα 18/8 και το δημοσίευσα 23/8 απο το Υ/Η μιάς φίλης. Δεν ήξερα καν αν θα ζήσει, και φυσίκά θα ήθελα να βρεί ένα σπίτι που θα τον αγαπήσει (είναι αρσενικό αλλά η ηλικία του είναι απο 6 μηνών και πάνω είπε ο γιατρός, αλλά πόσο πάνω?


Του έχουν σπάσει και τον μπροστινό κοινόδοντα και δεν έχει ξαναβγεί. Σημαίνει ότι είναι πάνω απο δύο ετών?


Δεν μπορώ να τον κρατήσω γιατί έχω γάτες σπίτι. Μένω Αθήνα σε διαμέρισμα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δαγκώνει και δεν μπορεί να τον πάρει κανείς,τουλάχιστον ακόμη ο μικρουλης σημερα!!!
Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΖΕΙ ΜΟΝΟΣ Σ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ Κ ΓΙ ΑΥΤΟΝ!!!!!!!

Βικη είσαι απο τους ελάχιστους που ενδιαφέρθηκαν για τον σκυλάκο.


Τα νέα του είναι ότι μετά απο πολύ κόπο και πολύ χρόνο καταφέραμε να είναι καλύτερα στην υγεία του αλλά επειδή κανείς δεν τον ήθελε,πουθενά,όπου τον είχα,κάποιος πάντα φώναζε να τον πάρω πίσω,τελικά τον πήγα στον Πύργο σε ένα κτήμα και είναι μόνος του τώρα εκεί και εγώ πηγαίνω κάθε Σ/Κ.


Πάει κάποιος κάθε μέρα και του βάζει νερό,και του έχω μιά μεγάλη ταίστρα με κροκέτες!



Του έχω πάρει και ένα σπιτάκι σκύλου και μιά κουβερτούλα μέσα!Ακόμη φοβάται τους άλλους και ακόμη δαγκώνει όποιον πλησιάσει!!!


Εκτός απο εμένα και τον άντρα μου που μας κάνει απίστευτες χαρές και μας γλύφει παντού!!!βοηθηστε να βρεθει ενα σπιτακι για τον μικρουλη!!!!!!!!






Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΖΕΙ ΜΟΝΟΣ Σ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ Κ ΓΙ ΑΥΤΟΝ!!!!!!!
ετσι ηταν ο μικρουλης οταν τον βρηκε η βασω...

ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ

1 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ε πως να μην δαγκωνει το ζωντανο....χριστε μου, τι χαλι ειναι αυτο....

Δημοσίευση σχολίου