• Ένα πειραματόζωο νεκρό κάθε 8 δευτερόλεπτα!

    Κάθε οκτώ δευτερόλεπτα, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Animal Aid, σε κάποιο εργαστήριο ένα ανυπεράσπιστο ζώο θυσιάζεται… Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο, μόνο στις ΗΠΑ, περίπου 70 εκατομμύρια ζώα…

  • ΧΩΡΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    «Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες-κόμβους διακίνησης σπάνιων ειδών» μας λέει ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης «Αρκτούρος», Λάζαρος Γεωργιάδης. Οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να ελέγξουν την κατάσταση…

  • Oι κόκκινες αλεπούδες «εισβάλλουν» στην Αρκτική…

    «Εκπλαγήκαμε όταν συναντήσαμε μια κόκκινη αλεπού στην περιοχή μελέτης μας, στην τούνδρα της Αρκτικής Ρωσίας, γιατί το είδος αυτό απαντάται πολύ σπάνια σε εδάφη στο Βορρά», δήλωσε στο BBC η ερευνήτρια…

  • Ανθρώπινα τέρατα στην Ρόδο...

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Κόσμος», άγνωστοι «έριξαν» άγρια σκυλιά στο καταφύγιο μικρών ζώων και εν προκειμένω γατιών, στην Καλλιθέα της Ρόδου, με αποτέλεσμα να κατασπαράξουν πολλά μικρά γατάκια…

Μία σκυλίτσα 8 ετών, η Νάλα βρέθηκε νεκρή, αφού το έσκασε από τους υπαλλήλους της Delta Airlines που υποτίθεται ότι θα την πρόσεχαν και θα την μετέφεραν με ασφάλεια.
H 8χρονη λυκοσκυλίτσα της φωτογραφίας ανήκε σε ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ που μετακόμιζαν λόγω εργασίας στη Γερμανία. Εμπιστεύτηκαν την Delta Airlines για να μεταφέρουν τα δύο τους σκυλιά, την Νάλα και ένα Beagle.

Σε μία στάση όμως στην Ατλάντα η Nala το έσκασε και η εταιρεία ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες ότι το ζώο είχε καταφέρει να σπάσει το κλουβί της αεροπορικής εταιρείας.

Το ζευγάρι όμως δεν μπορούσε να καταλάβει πώς το ζώο κατάφερε να διαλύσει το κλουβί το οποίο είχε σπάσει από πάνω, σαν να έπεσε από κάπου ψηλά και όχι σαν να το δάγκωσε το ζώο ενώ η τρύπα δεν ήταν αρκετά μεγάλη για να βρει ένα τόσο μεγαλόσωμο ζώο.

Η Delta από την άλλη υποστηρίζει ότι υπάρχουν σημάδια από τα δόντια του ζώου, που προφανώς προσπαθούσε να δραπετεύσει από την τρύπα και τελικά τα κατάφερε.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες και το ζώο τελικά βρέθηκε δύο εβδομάδες μετά, σε κατάσταση αποσύνθεσης, σε μια λεωφόρο κοντά στο αεροδρόμιο. Το άτυχο ζώο πιθανότατα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Η Delta προσφέρθηκε να...αποζημιώσει το ζευγάρι με δωρεάν εισιτήρια και να πάρουν πίσω τα χρήματα που είχαν πληρώσει για τη μεταφορά των ζώων τους ενώ ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει και 1000 δολλάρια σε τοπικό καταφύγιο λόγω της θλίψης που νιώθουν που σκοτώθηκε η Nala.

Οι ιδιοκτήτες δεν ενδιαφέρονται να μηνύσουν την Delta και νιώθουν τύψεις που επέλεξαν να εμπιστευτούν αυτή την εταιρεία που όπως λένε δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσουν ποτέ, ούτε γι αυτούς, ούτε για τον σκύλο τους.
ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ

0 ΠΑΤΟΥΣΕΣ:

Δημοσίευση σχολίου